WIDEK

Made in Holland

U vindt in Widek een van de weinige bedrijven in de fietsenbranche die ruim 90% van zijn producten nog in eigen huis, in Nederland produceert. Wat in 1936 begon als metaalwarenfabriek, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf dat producten van metaal, kunststof en textiel voor de fietsbranche produceert. Daarmee is Widek een belangrijke aanbieder van fietsbellen, handvatten, snelbinders, spatlappen, kinderzitjes, kunststof fietsonderdelen en fietsaccessoires voor kinderfietsen.

 

Automatisering en vlugge vingers

In een fabriekshal van ca. 5.000 m2 staan moderne machines voor metaalbewerking, spuitgieten van kunststof onderdelen en weven van snelbinders. De afdeling metaalbewerking produceert vooral de welbekende fietsbellen, van speciaal geluidgevend staal. De afwerking varieert van zwart gelakt en verchroomd tot kleurrijk verfwerk of bonte stickers.

Door middel van spuitgieten van verschillende kunststoffen fabriceren wij kunststof onderdelen van onder meer fietszitjes, handvatten en veiligheidsbinders. De afdeling vlechterij maakt snelbinders in vele kleuren en samenstellingen. Op de assemblage-afdeling worden de automatisch vervaardigde producten vooral handmatig in elkaar gezet.

 

Flexibel en klantgericht

Optimaal voldoen aan uw wensen en behoeften, daar gaan we voor bij Widek. Dat betekent dat we met de aanwezige technische kennis en know how voortdurend nieuwe producten ontwikkelen en produceren. Naast producten onder de eigen merknamen Widek, Bibia en Qibbel voor de consumentenmarkt, maken wij ook veel klantspecifieke producten. Op de fietsen van alle Nederlandse aanbieders zijn Widek producten te vinden.

Met een productieproces vrijwel volledig in eigen beheer kunnen we niet alleen de kwaliteit optimaal waarborgen maar ook een maximale flexibiliteit bieden. Producten kunnen wij voor u in bijna elke gewenste kleur en uitvoering realiseren.

WIDEK
Lees meer

Geslacht

Kleur

(0)