BBB

BBB staat voor All About Cycling.

BBB’s collectie is in de loop der jaren gegroeid tot 1581 producten verdeeld over 40 produktgroepen en verkrijgbaar in 41 landen. Ze bieden ook letterlijk producten voor elke fietser! BBB heeft een passend kwalitatief hoogwaardig product met zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Een beslissing wordt genomen om de wereld te benaderen als een echt fietsmerk. Het assortiment is opgebouwd uit een 4 tal pijlers, Onderdelen, accessoires, Bike Wear en Afmontage delen.

In de Tour de France 2011 staan drie ploegen aan de start die kunnen rekenen op ondersteuning met BBB producten: Cofidis, Quick-Step en Vacansoleil-DCM. BBB ondersteunt ook het nieuw gevormde BMC Mountainbike Racing team met, naast andere producten, helmen en sportbrillen. shirts, broeken en regenjacks en daarnaast een groot assortiment aan slijtdelen zoals kettingbladen, remblokken, maar denk ook aan cassettes, binnenbanden, trapassen, kabels en velglinten.

Daarnaast een enorm groot assortiment aan accessoires, van zadeltas, spatbord, pomp, bidons, bidonhouders, computers, telefoonhouders gereedschap en verlichting.

Kortom het merk waarbij het allemaal om de fiets draait.

BBB
Lees meer

Maat

Geslacht

Kleur

Maat

(0)