CASTELLI

Castelli is de meest legendarische ontwerper en producent van wielerkleding. De wielergeschiedenis van het merk gaat terug tot de vroege jaren 30 van vorige eeuw.

Castelli ontwikkelde toen de eerste echte koersbroek, speciaal voor Gino Bartali en Fausto Coppi brak het werelduurrecord in een speciaal door Castelli ontworpen aërodynamisch pak in zijde! Revolutionair voor die tijd... Met de introductie van Lycra® in 1976 sloeg het succes toe als een schorpioen.

Sinds 2009 werkt Castelli nauw samen met het Cervélo Test Team. En ook dat is, net als het Rosso Corsa label, een referentie binnen Castelli. Voor een kledingstuk met het Cervélo Test Team label op de markt komt, is het vele uren en lange kilometers getest is in alle omstandigheden door de renners van het Cervélo Test Team. Nanoflex been en armstukken in combinatie met een diluvio of estremo handschoen zorgen voor warmte in de koude dagen.

Castelli is vandaag vastberaden de snelste wielerkledij ter wereld te maken. En het verschil zit’m in de details. Grote races worden gewonnen door kleine details die bij Castelli hun welverdiende aandacht krijgen. Bij vorst is een gabba shirt in combinatie met een bibtight met winden kou protection de ideale combinatie.

Realistaties in samenwerking met het Cervélo Test Team:

CASTELLI
Lees meer

Maat

Geslacht

Kleur

(0)