Winkel

GEJO Cycleworld is dé fietsenspeciaalzaak van Tiel en Omstreken

GEJO Cycleworld heeft voor elke toepassing dé fiets, zowel voor in de stad, recreatief of sportief. Kortom, lekker fietsen begint bij GEJO Cycleworld.
 

Winkel

Bezoek onze ruime showroom, met 1.600 vierkante meter fietsplezier, aan de Lutterveldweg 7 in Tiel, en maak een proefrit, want alleen zo ervaart u het "lekker fietsen" gevoel pas echt.

Naast een zeer uitgebreide keuze in racefietsen, e-bikes, stadsfietsen of kinderfietsen beschikken wij ook over een grote diversiteit aan accessoires om dit gevoel te versterken. Sportvoeding, kleding, schoenen, trendy en sportieve tassen, kinderzitjes, alles om uw fiets dat beetje meer gevoel mee te geven.

Werkplaats 

Op onze serviceafdeling kunt u terecht voor onderhoud en reparatie bij één van onze vakkundige monteurs. Ook voor vragen of advies kunt u bij één van onze specialisten aan kloppen.

Bij reparaties hebben wij leenfietsen, ook elektrisch, beschikbaar om zo het lekker fietsen gevoel te houden als uw fiets door ons wordt onderhouden. 
 

Webshop

Op deze site vind je een groot aanbod rijwielonderdelen en -accessoires, van een eenvoudig fietsslot tot een high-tech racederailleur. En alles wordt thuisbezorgd! Naast het de rijwielonderdelen bieden wij ook vele rijwielaccessoires van een regenpak tot een complete race outfit.Geregeld komen er nieuwe producten bij op de site en hebben wij leuke aanbiedingen
 

Haal- en brengservice 

Bij GEJO Cycleworld hebben wij de mogelijkheid om uw fiets op te laten halen en te bezorgen, of het nu voor onderhoud of een servicebeurt is maakt niet uit. Deze service bieden wij alleen aan in Tiel en omgeving. Meer weten?
Haal- en brengservice »

Fiets huren

Daarnaast verhuren wij E-bikes en gewone fietsen, maar ook een tandem of volwassen step behoort tot de mogelijkheden, leuk als bedrijfsuitje of familiedag of gewoon om de mooie omgeving te verkennen. Meer weten?
Fiets huren »

Vacatures

Op dit moment hebben wij 2 vacatures.

Vacature >>

Openingstijden

Maandag      9:00 t/m 18:00
Dinsdag        9:00 t/m 18:00
Woensdag     9:00 t/m 18:00
Donderdag    9:00 t/m 18.00
Vrijdag         9:00 t/m 18:00
Zaterdag      9:00 t/m 17:00

Op de volgende feestdagen zijn wij gesloten: Nieuwjaarsdag, 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 2e pinksterdag, 2e kerstdag.

Evenementen 2022

  • Op dit moment niet meer evenementen bekend

 

Adres

GEJO Cycleworld
Lutterveldweg 7
4005 LD Tiel 
Tel.: 0344 - 61 30 54
Email: [email protected]
website: www.gejo-cycleworld.nl 

 

(0)