BMC

BMC werd geboren in Zwitserland in 1994 en getogen omringd door de horloge-industrie van Grenchen , kanton Solothurn . De relatie tot de prestaties fietsen begon toen BMC begon het leveren van de Zwitserse professionele road racing team Phonak waarvan vervolgens beschermheer was Andy Rihs, eigenaar van het internationaal gehoor bedrijf met dezelfde naam . Andy Rihs nam BMC in 2000 met de visie van de bouw van een koolstofarme productie faciliteit voor de ' Porsche van racefietsen ' te produceren , en dat deed hij. Deze fabriek is veranderd hoe het bedrijf benadert fiets productie en het heeft zich ontwikkeld tot de Impec Geavanceerde R & D Lab. Precisie-engineering en een innovatieve benadering van onderzoek en ontwikkeling zijn BMC 's trots en geen andere fietsen fabrikant heeft zoveel instrumenten tot haar beschikking onder één dak. 

BMC is de premie , Zwitserse , fietsprestaties fabrikant . Opgericht in 1994 , het bedrijf telt maximaal 200 mensen wereldwijd . Het hoofdkantoor is gevestigd in Grenchen , Zwitserland, waar het heeft ook zijn eigen carbon productie en R & D-faciliteit de Impec geavanceerde R & D Lab . BMC fietsen worden bereden door 's werelds beste atleten waaronder Tourwinnaar 2011 Cadel Evans en de 2014 World XCO kampioen - Julien Absalon.

Allemaal rijden ze elk jaar weer in het rood zwarte team tenue wat in een replcia versie te verkrijgen is in onze webshop.

 

BMC
Lees meer
Geen producten gevonden...
(0)