BELL

BELL helmen  race of ATB

Wat is belangrijk voor onze klanten is wat belangrijk is voor ons. Plaatsen om te rijden en te concurreren , stof meer dan mode, prestaties over vormen. Wij streven ernaar om nut te vieren, het houden van het authentieke en het delen van de resulterende energie. Op deze manier hebben we niet alleen dienen de kern , maar democratisch verspreid de liefde en het uitbreiden van de sporten en activiteiten wijzelf zijn zo gepassioneerd over.

onze filosofie

Iets Bell is ontworpen om een specifieke set van behoeften , zonder glazuur vervullen. De Bell esthetische uniek aantrekkelijk in zijn speciaal gebouwde nut op dezelfde manier een race auto of straaljager is ontworpen met elk aspect van zijn functie in het achterhoofd. Dat ze zijn mooi in hun uiteindelijke esthetische is secundair. Uiteindelijk creëren we een essentieel performance tool . We bouwen om het te gebruiken .

Gestroomlijnd en stijlvol

Met zijn low-profile styling , uitstekende ventilatie en ongelooflijke comfort, de stacks van arrays tot vele helmen kost twee keer zo veel . Het is een geweldige keuze voor road rijders op zoek naar een veelzijdige , no-nonsense performer die zo goed als het aanvoelt . En Array niet beknibbelen op de functies , ook niet. Het omvat Bell's Channeled Ventilatie , Twin Axis Gear ( TAG) passysteem en Cam - lock hendels . Het komt allemaal neer op een fantastisch uitziende helm dat is comfortabel genoeg om u te laten concentreren op de weg omhoog vooruit . dit geldt voor de array en de overdrive.

BELL
Lees meer
Geen producten gevonden...
(0)