3T

3T , opgericht in Turijn in 1961, is een eerbiedwaardige naam in het Italiaanse wielrennen. Door de jaren heen , vele grote kampioenen hun vertrouwen in 3T. Zijn gepolijste racesturen, stuurpennen en zadelpennen waren legende voor hun perfecte pasvorm, licht van gewicht, en een elegant uiterlijk.

In 2007 werd 3T een onafhankelijk merk opnieuw en maakte grote nieuwe investeringen in geavanceerde ontwerp en engineering voor het tijdperk van koolstofvezel. Het gehele assortiment is vernieuwd met wereldklasse componentry aanbieden fietsers overal dezelfde voordelen als pro team riders. 

3T is duidelijk over zijn doel - fietsen componenten ontwikkelen die sterk, veilig , licht en een mooi uiterlijk hebben kortom componenten waar rijders van houden.

3T bouwde de Intelligent Product Lifecycle (IPL), de meest geavanceerde van de fietsindustrie 's ontwerp -platform , om die uitdaging te beantwoorden. Bedacht door een ex - Ferarri ingenieur , 3T IPL integreert de software design - and-build -technologieën gebruikt door casco en race - auto-ontwerpers met een product testregime ver boven de normale normen.

3T maakte zijn naam als een pionier op het gebied van nieuwe , lichtgewicht materials. De traditie wordt voortgezet met de huidige materialen , koolstof composieten bij 3T we weten dat : de beheersing van koolstofvezel is onze kerncompetentie.

Zo ontwikkelden ze een groot scala aan produkten van wielen, zadelpennen, stuurpennen, sturen en niet te vergeten voorvorken allemaal gebaseerd op carbon filosofie.

Aerodynamica is een kritische succesfactor voor alle fietsers die sneller willen rijden . 3T gaat verder dan het maken van onderdelen die sneller gaan . Ons doel is om onderdelen waaraan de renner sneller te maken . De nummers die we krijgen van onze windtunnel sessies zijn niet theoretisch , ze beschrijven hoe onze aero ontwerpen helpen de real-world rijder beter presteren.

Veiligheid is de kern van ons product design. Ruiters willen altijd lichter en sneller , maar dit kan nooit ten koste van de veiligheid. De laatste fase in het product Lifecycle is de realiteit -test : het rijden van de componenten. Ongeacht wat de nummers zeggen uit een laboratorium, het moet echt door de berijder gevoeld worden. Daarom 3T is een fervent aanhanger van wereldklasse wielersport - want de concurrentie drijft beter component design.

3T sponsort topruiters in road racing , triathlon , cyclocross , spoor , en MTB . Onze gesponsorde atleten verwachten het beste . Hun oordeel is niets ontziende . Wij vertrouwen op hen om ons te vertellen hoe 3T onderdelen nog beter kan worden.

3T
Lees meer
Geen producten gevonden...
(0)